Annika Cannaerts

Verhalen

https://www.plantentuinmeise.be/nl/agenda/225/kunstroute_natura_inspiratus/in_samenwerking_met_fedos_vzw

Mijn gedicht ’16 juli 1969’ en ook een van mijn kortverhalen werden geselecteerd voor de kunstroute ‘Natura Inspiratus’ in de Plantentuin van Meise. Op plekken waar normaal enkel eekhoorntjes te zien zijn, kan je je nog tot 27 september laten meevoeren door de woorden van een gedicht. Als je zin hebt in dit coronaproof uitstapje in open lucht, kan ik je de kortingsbron doorsturen onderaan de flyer (50% korting). Het ticket geeft je toegang tot de expo maar ook tot de hele Plantentuin. Wel vooraf reserveren, want ze laten maar een maximaal aantal bezoekers toe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: